Yritys taustalla: Osakeyhtiö 2.0

Osakeyhtiö 2.0 on sosiaali- ja terveysala henkilöstön perustama itsenäinen yhteiskunnallinen osakeyhtiö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä lounasravintola- ja ateriapalveluja.

Yhteystiedot

Osakeyhtiö 2.0

Yrityksemme ensisijaisena tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman paljon positiivisia vaikutuksia yhteiskunnassa. Toiminnan keskiössä on ikäihmisten hoivan laadun ja vaikuttavuuden kehittäminen, jonka mahdollistaa osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Laadukkaan ja luotettavan hoivan vaikutukset eivät rajoitu vain asiakkaisiin, vaan vaikutukset heijastuvat myös asukkaiden omaisiin ja lähipiiriin.

Tavoitteenamme on rakentaa yhdessä hoivatyön uusi normaali, jossa mahdollistuu ikäihmisten hyvinvointi ja laadukas loppuelämä.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkkimme tarkoittaa vastuullisuutta, työn merkityksellisyyttä, yhteiskunnallista arvopohjaa ja pitkäjänteistä kehittämistä yhteisen hyvän eteen.

Kontukeittiömme Nokialla, Hervannassa ja Pyynikillä ovat osa Portaat Luomuun -ohjelmaa. Keittiömme suosivat luomutuotteiden käyttöä. Lue lisää.

Meillä on Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti, dynaaminen ja näkyvä todiste kasvusta. Kasvaja-sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat
kasvattaneet liikevaihtoaan merkittävästi kolmen viimeisen vuoden aikana.

Ympäristötyömme tärkeimmät alueet ovat energiankulutuksen ja jätteiden vähentämisen, vastuulliset hankinnat, viisaan materiaalinkäytön ja ympäristöystävälliset kemikaalit. Viestimme ympäristöasioista aktiivisesti ja totuudenmukaisesti.

Arvoliiton jäsenyytemme tarkoittaa, että yhdistämme uudella tavalla yritystoiminnan ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden. Arvoliiton jäsenet ovat kotimaisia, vastuullisia toimijoita.

Keväällä 2023 päivitimme arvoviestejämme sekä yhtenäistimme Osakeyhtiö 2.0:n, Kontukodin sekä Kontukeittiön brändit ja sivustot yhdeksi kokonaisuudeksi. Lue lisää brändiuudistuksesta Aava & Bangin sivustolta.

EU:n ilmoittajasuojelulain mukainen, nimetön kanava

Ota yhteyttä anonyymisti

Siirry ilmoituskanavaan